Post by inlifernmersai on Feb 15, 2022 12:25:23 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Wild Sky TD ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Wild Sky TD IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara beskonačne novčiće ▞▞▞
▞▞▞ Wild Sky TD 2022 version ▞▞▞
dobra TD igra, ali karte bi također trebale biti otključane putem kovanica ili dragulja, iako zarađujem bodove na turniru svaki put kada dobijem samo prethodnu poziciju, ne idem gore u poziciju zašto ne mogu razumjeti..riješiti ovaj problem..
ovo je olline ili ne dečki
Najbolji TD koji sam ikad igrao u svim TD igricama koje sam igrao kao što su kingdom rush, realm defense, tower defense king itd. Programeri su stvarno osjetljivi i poslušali su moj prijedlog!!! Novo ažuriranje je također nevjerojatno, performanse su puno puno bolje nego prije. Ne morate puno potrošiti da biste došli do vrhunske gume u usporedbi s drugim kartaškim igrama, što je greeeeeat!!
Igra je dobro napravljena i zabavna, ali skupa do te mjere da je jednostavno glupa. Na primjer, možete platiti 6 dolara za 500 dragulja i koštati 300 dragulja da dobijete ključ koji vam daje jedan dodatni okret. Pokušao sam kupiti boost pack, ali na kraju nisam imao nikakve koristi jer ono što sam dobio nije bilo dovoljno za bilo što. Iako je koštao 7 dolara.. da su prepolovili cijene ili udvostručili ono što ste dobili za novac, moglo bi se smatrati donekle ok.
Volim ga uzbudljivo, zabavno. Ova igra svima treba
Ovu igru igram skoro 6 mjeseci i bila je vrlo zanimljiva i team building je bila glavna snaga igre. Stvarno sam uživao i bilo je jako zabavno, ali sada je postalo lopov novac, vl ti isprazni džep da bi igrao i dobio nove karte moraš igrati ovu igru kao godinu dana skoro da bi postao pristojan igrač ili inače izgubite puno novca, to je stvarno jako loše za novopridošlice, stoga pripazite prije nego što uđete. Ili biste trebali biti spremni potrošiti novac ili vrijeme...
Svježi novi stil za TD igru. Jako cool!
Wild Sky TD Strategiya viv
Uvijek dajte ažuriranja. I uvijek dajte veliko ažuriranje. Ali dobro nevjerojatno sviđa mi se.
ne mogu farmirati zlato u ovoj igri. nije prijateljski korisnik. xD trebaš w8 dnevno. dosadno!!!!! deinstaliraj.... p2w.
Igra kaže ocijeni da dobije 1000 dragulja Ja ocjenim i ne dobijem ništa... Laži za besplatne ocjene su bile 4 zvjezdice sada 1 zvjezdica ✨
Zabavna, dobra grafika, uravnotežena
Lijepa igra...osjećaj kao da ste na bojnom polju da se borite protiv onih koji dolaze svaki put.
Zasada je dobro
Grafika je lijepa igra je 7/10 zabavna svaka stvar je savršena, očekujte da je malo dosadna, ali ipak je ocjenjujem s 5 zvjezdica
Toooooo muuuchh tutorial...opet i opet za 15-20 min igra mi pokazuje što da radim...PUSTI ME DA IGRAM KAO ŠTO ŽELIM UKRASTI OVAJ TUTORIAL NA TUTORIALU ...JE INOCIRAN
Ova igra je p2w, osim ako ne volite brušenje.
Zabavna je i tako dobra da mi se sviđa da mislim da je ovo moja druga omiljena igra Love it
Sporo grind ako ne plaćate novac teško je napredovati
Previše komplicirano. Praćenje svih valuta i otkrivanje čime vas različite vrste igara nagrađuju je džungla. Igrao sam 10 sati i još uvijek ne znam na koji način da dobijem novi toranj. Grafika je ipak stvarno zlatna, isto je i sa sučeljem(ima). Stvarno dobra imitacija Super Cell, ali malo prejednostavna. U osnovi sam prošao sve na svom prvom pokušaju i postoji mnogo besplatnih (?) rezervnih čarolija koje možete koristiti u slučaju da procuri.
Uživaj
Dao bih ovu recenziju s pet zvjezdica dok ne otkrijem da mi je potrebna mrežna veza za nadogradnju, zapeo sam na razini 2-7 i ne mogu prijeći na sljedeću razinu jer ne mogu izvršiti nadogradnju zbog svoje loše mrežne veze i pitam se zašto je ovoj igri potrebna mrežna veza za nadogradnju za razliku od drugih TD igara kada je u pitanju nadogradnja. Bio sam sretan što sam konačno pronašao sjajnu offline igru koju bih mogao igrati ili pretpostavljam offline/online igru, ali ne mogu dalje napredovati.
Uvijek treba internetska veza.. Čak i pri nadogradnji.. Lol..
Sjajna igra, lijepa grafika, koncepti i vrlo izazovna, uživao sam dok sam igrao u slobodno vrijeme, ali je sranje kada igram kod kuće jer nemam internet zbog loše lokacije moje kuće. Možete igrati izvanmrežno, ali ne savjetujem da je igrate offline, jer ako ste igrali izvanmrežno, toliko je dosadno da ne možete dobiti ništa što ne možete ni farmirati za nadogradnje, jednostavno igrate. Dakle 3 zvjezdice
Turnir uvijek kasni.
Promoviranje kartice ili tornja prilično je teško. Iscrpio sam sve da promovišem vojarnu na 3 zvjezdice i podigao je na 40 i sve vještine misleći da će biti velika razlika proći neki događaj, ali nije. Nadam se da ćete ponovo modificirati vojarnu pri sljedećem ažuriranju i dat ću vam 5 zvijezde
Igra je zabavna, ali stalno imam problema sa smrzavanjem prilikom otvaranja škrinje ili unosa opcija s početnog zaslona. Malo čudno jer jednostavno visi i ništa se ne događa, što me prisiljava da napustim igru i ponovno je otvorim.
Volite priču
izvrsno! ali nažalost to je PLAĆANJE ZA POBJEDU 😭
Jedna od najboljih offline igrica. Sve što trebate učiniti je otići na internet kako biste dobili nove karte, nadogradili te kartice, zatražili nagrade i igrali događaje. Da, definitivno jedna od najboljih offline igara...
Kopija sudara klanova ili sukoba kraljevskih trupa, zgrada
Wild Sky TD Стратегически eva
Wild Sky TD Strategie gszy
Svaki put kada igra traje 25 minuta ili više, samo se stalno učitava na 90% i ne kreće se. Pokušao sam smanjiti rezoluciju i na druge načine, ali nije vrijedno vremena. Ima priču koja teče dok se igrate. Ništa posebno u priči većina bi jednostavno preskočila priču i zaigrala. Besplatne škrinje za igrače za nadogradnju stvari, ali radije igram druge TD koji ne troše moje vrijeme na učitavanje.
Protect & Defense: Tower Zone 策略 mac
Iskreno, mislim da je igranje za ovu igru upravo ono što većina ljudi traži kada se kreće kroz ovu kategoriju igara, volio bih da je grafika za nju bolja, ali mogu se nositi s time jer je igranje na granici savršeno. Hvala za dev
Nakon što preuzmem i instaliram ovu igru, ne mogu je igrati
Vrlo dobra igra. Preferirana instalacija i uživanje u igranju, ali SAMO do 5. (to je otok nemoguće se pridružiti).
Dobra
TD igrice su mi omiljene, ali nisu sve zabavne kao ova. Bravo Zaslužuješ 5 zvjezdica. Usput, kako ga mogu povezati sa svojim Google Play računom u slučaju da resetujem svoj mobilni telefon?
Previše stvari se događa odjednom. Na mnoge zbunjujuće stvari. Potreban je p2p za napredovanje.
Prvi put kada sam vidio ovaj vedio wild sky TD, ne sumnjam da ću preuzeti ovu aplikaciju, jer je to izazovno i uzbuđeno igrati ovu igru. Super!
Igra ok
Potpuna ripof of castle creeps td sveukupno loša igra treba poboljšati
OVAKO SU IGRE TOWER DEFENSE!!!!!!))))))))))
Zabavna igra... Ali nadogradnja tornja i karaktera je jako spora i gladna je novca... Čak je i nadogradnja tornja razine 2 na razinu 3 bolno vučna...
devs, kada je vaše lansiranje najvećeg ažuriranja ove igre?nove karte kako biste dobili više zabave za igrače kao što sam ja.Trebamo ažuriranje i više izazova.