Post by inlifernmersai on Feb 15, 2022 12:04:11 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ TRANSFORMERS: Forged to Fight ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ TRANSFORMERS: Forged to Fight IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod više dragulja ▞▞▞
▞▞▞ TRANSFORMERS: Forged to Fight 2022 version ▞▞▞
Totalno smeće kao kvarovi redovito i zarađene nagrade nestaju. Korisnička služba je šala i vrlo je teško kontaktirati, a recenzije su izbrisane tako da pazite na prijevaru.
Ne dopušta mi da se prijavim na svoj kabam račun i zapravo sam kupovao u igri na ovom računu
Preuzmite Amon APK - Najnoviju Verziju Za Android Uređaje - Proširene stvarnosti RPG igra. ... Metal Squad: Shooting Game · TRANSFORMERS: Forged to Fight
Igrao sam ovo dugo, ali sada mrzim. Slučajno sam izbrisao igru i pokušao se prijaviti na svoju e-poštu i lozinku, ali stalno govori unesite valjanu e-poštu kabam molim popravi ovo moj račun je RockBlazer i nećeš mi dopustiti prijavite se sada. Imat ću 48 sati kako bih ponovno dosegnuo 19 LVL
Ovo je bolje od natjecanja prvaka, ali to ne govori puno. Nažalost, zapeli smo s užasnim filmskim dizajnom za neke likove, a popis je žalosno mali, postoje stotine transformatora, ali nemamo gotovo nijedan. U redu za ubijanje vremena, ako ste ljubitelj transformatora budite spremni na razočaranje jer vaš omiljeni lik nije ovdje osim ako vam se ne sviđaju mainstream likovi.
... moći će uživati u novoj Android igri Transformers: Forged to fight. ... Nuevo juego de Transformers para la primavera de 2017.
Prilično cool igrica traje dok se učitava, pa bi mogli koristiti neke nove dotm likove poput megatrona i mogli bi dodati klasičnom devastatoru ljubav da čuje glasovnu glumu
Igre su prespore i spore pri učitavanju
Jako lijepo!
Stvarno trebam više različitih protivnika u priči jer mi je stvarno muka i umorna sam od borbe protiv morskog psa svakih 5 sekundi
Igra je prilično slična marvelu kada pozivate novog cybertroniana. I nadam se da će dodati još transformatora, poput transformatora animacija ili transformatora premijera. Igra je ok
Crystal's imaju tendenciju davanja minimuma, u skladu sa stotinama otvorenih kristala i nikada robota s 5 zvjezdica. Na kraju dođete do točke u kojoj ne možete napredovati bez viših botova i ne možete ih dobiti.
TRANSFORMERS: Strijders Actie wmrs
Sta Znaci ZA IPHONE , IPAD I IPOD na Engleskom - Engleski Prijevod
Nije moguća prijava. Imam izvrsnu wifi i podatkovnu vezu. Igra ima internih problema i pisalo je da imam postojeći račun. Upravo sam skinuo ovu igricu i nikad je prije nisam igrao. Programeri imaju problema igrati na vlastitu odgovornost
Vrlo dobro
To je cool i sve osim pada stopa čovjek... to je užasno. Igram već duže vrijeme, ali još uvijek nemam pristojan potez 🥲
Dao sam mu 5 zvjezdica, ali nakon nekog vremena nije bilo novog sadržaja koji bi me vrijedio zadržati.
Transformers: Forged to Fight | GoodGame.hr
Najbolja utakmica evee
Tako dobra igra, ali ako dodaju da se igrate s vašim prijateljem kao igra za više igrača i pošaljite botove s vašim prijateljima
Space shooter - Galaxy attack Arkada mub
Bilo je stvarno nevjerojatno, ali dao sam mu 3 zvjezdice jer mi je telefon visio i radio je tako sporo
Ovo je lijepa igra, prilično sam siguran da kada igraš pvp, druga osoba nije uživo. Dakle, u osnovi single player.... Nadam se da mogu stvoriti pravi pvp način igre za ovu igru.
Nikad ne dobivam dobre likove, a igram već 2 godine. Ova igra je namještena
#Bbc Rose gold iphone 6s otterbox case, Senadores de izquierda en colombia, ... Samurai x kenshin vs shishio full fight, Parappa the rapper 2 game,
Teško je razumjeti što sve jest i radi. Sedmogodišnji sin. Ogroman ventilator transformatora, rekao je da je dobar, ali nije sjajan. Predložio je 3 zvjezdice.
Super je
najgora igra ikad koja se odspaja čak i s 4g konekcijom...
Ovo je najbolja igra transformatora koju sam ikad igrao, ali molim vas, dodajte prevlačenje s tamne strane mjeseca koji će biti super, hvala vam :-) 😉☺️👍👌
Dajem ovoj igri 5 zvjezdica jer u ovoj igri možete učiniti mnogo. Možete izgraditi svoje omiljene botove, a način priče je također dobar. Veliki sam obožavatelj transformatora moji favoriti su Optimus prime i bumblebee. Ako ste ljubitelj transformatora, ova igra vas neće razočarati, a nije ni igra za pobjedu.
TRANSFORMERS: Combatientes Acción ctu
Odlicna igra, stvarno preporucam
Znam što se dogodilo, ali igra ne radi. Moram ga deinstalirati da bi proradio. Također, otkako sam pogodio elitu, dobio sam sve 2 zvjezdice bot n mod za 2 mjeseca!? To je bik? Drago mi je da sam toliko potrošio, bc Pretpostavljam da je riječ o nama LOJALNIM igračima! Pretpostavljate da će se NAŠE vrijeme i trud isplatiti pa želimo ostati i nastaviti igrati.. ali ako išta kažemo, odjednom je korisnička služba iz nekog razloga nedostupna? Huh go fig, moj novac je dobro došao! Još jedna prijevara za bogaćenje kao i ostale brojke
Friedensstifter training, Ug trawniki lubelskie, Redsn0w beta ios 6, ... The transformers the movie 30th anniversary, Tagging in new york, Stazzu arzachena,
Sviđa mi se, imam kolekciju transformatora
Igra je nevjerojatna, ali postoje problemi
u redu
cool
Whipped cream cakes, Battle of kalamanda, Microcosm and macrocosm in art, ... Mr.wonderful poison ivory, Efeyle uyumlu isimler, Transformers movies box set,
Budući da je google play ažurirao moju igru, ne mogu igrati svoju omiljenu igru. Zamrzava se i ruši svaki put kad otvorim aplikaciju. Veliki sam obožavatelj transformatora i zbog nemogućnosti igranja transformatorske borbene igre osjećam se razočarano jer je ne mogu igrati i družiti se s drugim ljudima širom svijeta. Molimo riješite probleme, nije pošteno za druge igrače koji propuštaju kao što sam ja.
Strašno
Strašno je. Pokrenite još jednu igricu temeljenu na drugim pričama. Također volim igru. Dobar posao . Samo tako nastavi👍👍
Sviđaju mi se Transformers i igra je tako zabavna i lijepa, sviđa mi se.
Ovo je tako sjajna igra! Priča i način na koji je igra predstavljena su nevjerojatni! Ali dajem mu 1 zvjezdicu jer mi je dao virus.
TRANSFORMERS: Combatientes Acción ctu
Ovo je izvrsna igra u koju su dodani mnogi likovi transformatora. Na mom mobitelu radi vrlo glatko. Molimo dodajte ratove preopterećenja i kombiniranja. I svi likovi transformatora.Volim transformatore😍😍😍😍😍❤❤❤❤
Trebalo bi biti lakše dobiti botove s 4 i 5 zvjezdica jer sam igrao mjesecima i nikad nisam uspio nabaviti bota s 5 zvjezdica. Ja sam na razini 30 i vjerojatno je nikad neću dobiti.
Puno sam pobjeđivao u igricama igrao sam ovo kad sam imao 6 godina imam 9 sada mi je ovo vratilo toliko uspomena hvala Kreatoru Transformersa nemam problema s igrom, ali postoji jedna kada koristim cristal, kasni. Možete li to popraviti Molim vas i hvala
Najbolje igre najavljene za 2017. za Android tablete i iPad